به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن حسینی پنجشنبهشب در آئین اختتامیه جشنواره منطقهای نوآوری و شکوفایی اختراعات خلیج فارس در بوشهر اظهار داشت: در این جشنواره تلاش دهشا ستا تا اختراعاتی که میتوان تبدیل به محصول تجاری شوند، شناسایی و انتخاب شوند.
وی مهمترین هدف از برگزاری این جشنوارهها را تلاش برای تبدیل این اختراعات به محصول تجاری عنوان کرد و بیان داشت: اختراعات نخبگان باید نیازهای کشور را رفع کند و محصولاتی باشند که به صوت کاربردی درآیند.
معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان همچنین خواستار تلاش مخترعان برای تبدیل این اختراعات به محصول تجاری شد و افزود: هدف مخترعان نباید تنها دریافت تسهیلات باشد و مخترعین باید با نگاه به آینده برای تجاری سازی محصول خود تلاش کنند.
2100 اختراع تائیده دریافت کردند
وی از پرداخت تسهیلات متناسب با اختراعات خبر داد و بیان داشت: بنیاد ملی نخبگان تاکنون 13 هزار نفر از نفرات برتر کنکورهای سراسری، مخترعان و سایر نخبگان حمایت کرده است.
حسینی با اشاره به دریافت تاییدیه سطح 3 بنیاد ملی نخبگان توسط دو هزار و 100 اختراع، اضافه کرد: طرحها و اختراعات باید به سمت کاربردیشدن بروند و قابل عرضه در بازار باشند.
رونمایی از 146 اختراع در این نمایشگاه
رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر با اشاره به حضور بیش از 160 مخترع و نوآور در این جشنواره اظهار داشت: مخترعین و نوآوران استانهای بوشهر، خوزستان، فارس، کهکلویه و بویر احمد و هرمزگان در این جشنواره حضور دارند که از 160 نفر 146 اختراع در این جشنواره حضور یافتند.
رحیم قاسمیه نهادینه ساختن فرهنگ تجاری سازی و کسب ثروت از دانش و هدف راهبردی تبدیل ایده به محصول را از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد و ادامه داد: این جشنواره بخشهایی از توانمندی جوانان ایرانی را در راستای رسیدن به خودکفایی کشور در ابعاد مختلف و بهویژه در بخش علمی را به نمایش میگذارد.
وی با اشاره به حضور 25 نفر در کمیته داوری این جشنواره، افزود: نتایج داوریها و بررسی نهایی کمیته داوران تا دو هفته دیگر اعلام میشود و نتایج قابل رویت خواهد بود.
رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر در ارتباط با مخترعین و مبتکرین این جشنواره نیز گفت: استانهای فارس، خوزستان و بوشهر بیشترین تعداد شرکت کنند در این جشنواره را دارد و 20 نفر از مبتکران خانم هستند و 20 نفر از مبتکران نیز دارای مدرک دکتری هستند.
ارتباط مخترعین با هم و تشویق برای حضور جوانان در عرصههای علمی
رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان نیز در این آئین به اهمیت برگزاری چنین جشنوارههایی اشاره کرد و اظهار داشت: ارتباط مخترعین و مبتکرین با هم و استفاده از ایدهها و نظرات هم در رشد علمی و ثبت اختراعات جدید کمک خواهد کرد.
محمدعلی فیروزی تشویق افراد مختلف برای حرکت در این مسیر علمی را از دیگر مزایای برگزاری این جشنوارهها اعلام کرد و بیان داشت: برگزاری منطقهای این جشنوارهها فرصت مناسبی برای استانها برای ارائه اختراعات است.
علی مرادی رئیس بنیاد نخبگان استان کهگیلویه و بویر احمد نیز این جشنواره را فرصتی مناسب برای بروز خلاقیت و ایدههای جدید مخترعان و مبتکران دانست و گفت: تولید ثروت از علم که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری است از دیگر دستاوردهای این جشنواره است.
نظر شما